Безплатна HYPOXI консултация    Абонирайте се    Онлайн резервации (НОВО!) 
Рехабилитационен център "Свети Наум"
За нас клиентите винаги са в центъра на вниманието.        Заповядайте.        Очакваме Ви. 
Нашата история

      Вероятно няма човек, който да не иска да получи най-доброто за своето здраве и самочувствие. Много са центровете и СПА комплексите в България, които предлагат отлична обстановка или разполагат с опитни професионалисти. Но Рехабилитационен център „Свети Наум” е един от малкото, който може да ви предложи всичко това заедно.

      Началото е 1998 година, когато отваря врати кабинет „Здраве”. Пет години по–късно прераства в център и носи името „Свети Наум”. С разработването и управлението на „Св. Наум” са се заели две забележителни и амбициозни жени - Вера Наумова и Павлина Гоцева.

      Вера Наумова е завършила рехабилитация през 1976 година и кинезетерапия през 1995 г. Минала е през тежката школа на Профилакториум „Банкя”. Работила е в Неврохирургията на Окръжна болница и в Отделението по физиотерапия и рехабилитация на 20-та поликлиника.

      Павлина Гоцева по образование е медицинска сестра, а от 2000 г. е и масажист. Трудовата и характеристика е респектираща - Детско отделение на Инфекциозна болница, Неврохирургия на Окръжна болница, Детско отделение на 17-та поликлиника.

      Двете са успяли да подберат квалифициран персонал, обучен да помага на пациентите в борбата с болката. Поставили са си амбициозната задача да разширят дейността на центъра, да обучат и назначат нови кадри.

      Днес в „Св. Наум” ще се погрижат да подобрят вашето психическо и физическо здраве. Ще ви дадат ново самочувствие с HYPOXI. Това е здравословна терапия, която активира обмяната на веществата в организма и разгражда мазнините в определени зони. Това не е всичко - в „Св. Наум” ще намерите облекчение на венозните и ставните проблеми.

      Само тук ще се срещнете с професионализма, топлата усмивка и успокоението, че за вас ще се погрижат с любов!
  © 2007-2019 Рехабилитационен център "Свети Наум". Hosted by PowerHost.