Зареждане...

Header

Отзиви от наши клиенти


Габриела Баръмова
Възраст: 30 г.
Изпратен на 30.03.2018 в 12:43 ч.
Стахотни хора! Преди време детенцето ми падна от една пързалка и си навехна крачето. В следствие на което започна да куца. Препоръчаха ни физиотерапия за по- добро възстановяване. Добър подход и търпение от страна на рехабилитаторите доведоха до страхотни резултати още след второто посещение. Дъщеря ми чакаше с нетърпение следващият час.
Изключителни професионалисти! Благодаря ви!

Г С
Възраст: 24 г.
Изпратен на 14.03.2017 в 14:58 ч.
Предизвикателството с Хипокси приключи. Резултатите по време и след процедурите са удивителни и определено бих се възползвала отново.
Благодарности за професионализма и любезността на екипа!

М Н
Възраст: 36 г.
Изпратен на 02.03.2017 в 16:48 ч.
Здравейте,
Бих искала да споделя с вас своите впечатления от Хипокси процедурите.
Преди няколко години имах здравословни проблеми и качих доста килограми. Пробвах с различни диети, но резултат почти нямаше. Миналата година през месец декември реших да спра с диетите и да променя начина си на хранене. Направих консултация със специалист, който ми изготви специален хранителен режим и започнах да се храня по пет пъти на ден, като избягвах приема на въглехидрати.През първия месец не свалих никакви килограми, но започнах да топя мазнини и да изчиствам токсините от тялото си.Случайно във фейсбук видях реклама на една кампания, която гласеше следното: “Hypoxi design your body” и тогава реших да се включа. Програмата включваше 12 комбинирани Хипокси тренировки в рамките на 4 седмици и трябваше да спазвам хранителен режим, който почти не се различаваше от режима, който вече бях започнала.
Започнах да посещавам РЦ Свети Наум в кв.Слатина, където работят страхотни професионалисти. Не знаех какво да очаквам от Хипокси тренировките, но вярвах, че ще променя своето тяло в рамките на тези четири седмици.
Самите тренировки са много отпускащи и на мен ми действаха много релаксиращо.По принцип не съм от хората които обичат да спортуват, но очаквах Хипокси тренировките с голямо нетърпение. Още след първата тренировка аз се почувствах по-лека и бях заредена с повече енергия. След 4-тата процедура започнах да виждам резултата. Не се мерех, за да видя дали съм свалила килограми, защото това не е толкова важно, но дрехите започваха да ми стават по широки.
След проведените 12 тренировки успях да сваля 2 килограма и по 3 до 5 сантиметра от обиколките. Кожата ми се заглади и целулита почти изчезна.
Хипокси оправда моите очаквания, наистина моделирах тялото си за 4 седмици.
Мога да кажа на всички, че не е толкова важно колко килограма тежим по-важно е да топим мазнини и да изхвърлим всички токсини от тялото си.
Горещо препоръчвам Хипокси на всички и аз вече знам за себе си, че няма да спра само с тези 12 тренировки, а ще продължа.

С благодарности към целия екип на РЦ Свети Наум, кв. Слатина.

Станислава
Възраст: 44 г.
Изпратен на 24.11.2016 в 13:28 ч.
Препоръчвам горещо на всички дами и господа. Страхотно обслужване и тренировки!

Ася Тодорова
Възраст: 46 г.
Изпратен на 04.01.2016 в 09:24 ч.
Честита Нова 2016 Година
на екипа на рехабилитационен център "Свети Наум" !
Бъдете здрави и все така мили, момичета!
Ще се видим скоро защото при вас се чувствам чудесно.

Поздрави

Ирина
Възраст: 33 г.
Изпратен на 09.11.2015 в 11:21 ч.
Прекарах времето и тренировките по хипокси в РЦ Св.Наум ужасно приятно с екип от професионалисти, положителни хора и емоции. На постигнатите резултати въпреки здравословното ми състояние се радвам много и това е благодарение на тези страхотни хора. Искрено благодаря за вниманието и усилията....ще се видим отново много скоро.

Диана Дойчева
Възраст: 58 г.
Изпратен на 15.10.2015 в 17:39 ч.
Здравейте,

имах инсулт в дясната страна – ръката и крака; като ръката от рамото, а след това от китката изобщо не се движеше. И така от две години и три месеца.
Искам да изкажа дълбокото си задоволство от това, че от два месеца и половина съм много по-добре. Два пъти в седмицата отивам в Рехабилитационен център "Свети Наум", където Вера и Слава правят това, което трябва, за да съм по-добре. Най-вече в китката и пръстите правят различни упражнения.

Ще бъда тук, докато се оправя съвсем.

Нели Георгиева
Възраст: 44 г.
Изпратен на 31.03.2015 в 15:24 ч.
Искам да изкажа своята ОГРОМНА БЛАГОДАРНОСТ на целия екип на центъра, който ме накара да се почувствувам специална, като скъп гост по време на ХИПОКСИ терапията. Процедурите са изключително приятни и зареждат с много положителна енергия. Сега, след края на терапията съм приятно изненадана и от постигнатите резултати!
БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА!!! СТРАХОТНИ СТЕЕЕ!!!!

Лора
Възраст: 40 г.
Изпратен на 21.02.2015 в 10:15 ч.
Аз съм изключително доволна от Хипокси терапията. При мен целулитът се повлия много добре и се наблюдава видима промяна на засегнатите зони.
Благодаря и успешна 2015 г.

Ирена
Възраст: 40 г.
Изпратен на 10.02.2015 в 19:15 ч.
Хиляди благодарности за топлото и професионално отношение. Резултатите и удоволствието, които получих с програмата Хипокси надминаха очакванията ми. Ще се радвам да участвам в програмата и през 2015 г. Желая Ви много успехи и поздрави на целия екип!

Диди
Възраст: 52 г.
Изпратен на 03.02.2015 в 19:36 ч.
Благодарение на вашата програма промених към по добро здравето си.
Ще се опитам да намеря подходящо време да ви посетя отново.
До нови срещи!

Елена Димова
Възраст: 76 г.
Изпратен на 28.01.2015 в 09:01 ч.
Слава,
Дните, в които работихте за моето здраве, бяха зимни и студени, но започваха със слънчеви утрини. Слънчева бяхте Вие с вниманието си към мене.
Благодаря за постигнатото!
Желая Ви много здраве и слънчеви дни!

27.01.2015 г. С уважение: Елена Димова
София

Силвия
Възраст: 41 г.
Изпратен на 25.11.2013 в 11:27 ч.
От една година, успешно, но бавно, с помощта на диетолог се боря с доста натрупани килограми. Посетих за пръв път център „Свети Наум” за антицелулитен масаж и докато траеше, Павли ми разказа за Хипокси терапията. Бях чувала и преди за този тип терапия и без колебание записах и мен, и съпругът ми за серия процедури. Дори и не си представях колко ще ни хареса. Съпругът ми направи 18 тренировки, които му подействаха страхотно върху подобряване на физическото състояние на организма му, в допълнение към свалени килограми и сантиметри. Аз също (след две серии процедури) съм страшно доволна от ефекта на Хипокси върху тялото ми - отслабнах 5 килограма и намалих навсякъде обиколките на тялото си с доста сантиметри. Това обаче, което е най- уникалното за мен е, че тялото ми се моделира по уникален начин – Хипокси въздейства точно там, където трябва. Докато ходех на диетолог отслабвах и с повече килограми за такъв период, но контурите на тялото ми оставаха други. Сега, въпреки че имам още килограми за сваляне, си купих тесни дънки с два номера по-малки и нося дрехи, за каквито преди само си мечтаех. Съвсем искрено искам да кажа две неща:
1. Влюбих се в Хипокси и знам, че вече няма да мога да се откажа от тази терапия.
2. Благодаря на прекрасните дами от екипа на „Свети Наум” Вера, Павли и Дани за прекрасните условия и най – вече за уникалното отношение, не само професионално, но и такова, което ме кара да се чувствам като у дома си, сред приятели.
Благодаря Ви от все сърце, Вие ми дадохте едно от най – прекрасните усещания за една жена, което бях позабравила в последните години – аз започнах да харесвам себе си. В наше лице, имате верни клиенти и приятели.

Евгения
Възраст: 56 г.
Изпратен на 14.05.2013 в 13:53 ч.
Здравейте,

Посещавах редовно Центъра „Свети Наум” от 2004 до 2009 година за лечебна физкултура (ЛФК) за тежка гонартроза. През 2004 не можех да извървя и един километър, без да получавам силни билки и да куцам; след 6 месеца ЛФК вече можех да правя 2-3 часови преходи на Витоша.

За съжаление в следващите три години все по-малко спортувах, с резултат плюс 8 килограма и плачевно състояние на мускулатурата. Т.е. проблемите ми бяха в „дяволски кръг” :
- Обострена гонартроза поради отслабена мускулатура
- Невъзможност за спортуване поради гонартрозата. (Не можех да карам домашния си велоергометър и 4 минути, без да получавам остри болки в колената.)
- Увеличено тегло
- Смазано самочувствие като жена.
Разбрах, че ми е нужна професионална помощ и отново – „Момичета, спасявайте !”

Вследствие на HYPOXI-терапията през месеците февруари, март и април на 2013 и продължавайки HYPOXI-хранителен режим и до днес (средата на м.май) мога да се похваля:
- Свалени 6,5 килограма
- Намалена талия с 8,5 сантиметра
- Домашен велоергометър – 15 минути без болки!
- Неочакван БОНУС: през тези месеци не „хванах” дори хрема, въпреки че в работата и в къщи всички боледуваха от грип.

На целия екип Център Свети Наум: уважение за професионализма, човешкото отношение и най-сърдечни благодарности !

Евгения,
13 май 2013

Светлана
Възраст: 32 г.
Изпратен на 17.01.2013 в 21:11 ч.
Изключително доволна съм от Хипокси терапията. За нея научих от моя съпруг, който искаше непременно да направи нещо за фигурата си. В следствие на заседналия начин на живот и не особено здравословното хранене, той беше качил 10 кг. Решихме и двамата да пробваме терапията - аз за премахване на целулита, а той за отслабване и моделиране на тялото. Резултатите при мен бяха много бързо налице - още след петата процедура. При съпруга ми сантиметрите на коремчето се стопиха в края на терапията, и то без гладуване.
Най-хубавото е, че тялото ми се чувства тонизирано, а кожата ми е по-еластична.Терапията действително е ефективна, но е важно да не се забравя балансираното хранене, за да има дългосрочен резултат.
Впечатлена съм от екипа на Рехабилитационен център \"Св.Наум\". Техният професионализъм, позитивизъм и добро отношение са невероятни!

Христов
Възраст: 36 г.
Изпратен на 20.09.2012 в 12:52 ч.
Здравейте, след като бях минал през почти всички методи за корекция на тялото (тренировки; диети; хапчета..дори липосукция) бях леко резервиран към "поредния" метод. За моя голяма изненада (приятна) тук открих истински професионалисти, които подходиха изключително професинално. Съветите и достъпната информация, която ми предоставиха затвърдиха намерението ми да опитам от Хипокси процедурата. И наистина резултатите не закъсняха - повече от 4 сантимента "изчезнаха" от талията и ханша (вече имам доста панталони, които са ми широки); след всяка тренировка се чуствам изключително тонизиран. Препоръчвам на всички, които са пробвали различни методи без успех, да отидат поне на консултация и проба - сигурен съм, че резултатите ще надминат очакванията им и ще останат доволни.
поздрави и успех

Таня Й.
Възраст: 30 г.
Изпратен на 23.08.2012 в 17:37 ч.
Искам да споделя моя опит с Хипокси терапията,за която научих от моя приятелка преди 2 месеца и реших да опитам и аз.Резултатите бяха налице още след 7-мата процедура и то много по-добри от очакваните.Сантиметрите се топят неусетно,2 кг за седмица и то без гладуване.Цялото ми тяло се чувства тонизирано и освободено от излишните токсини.Усещането за лекота и промяната в еластичността на кожата е несравнимо,най-важно е че подобрява кръвообращението и лимфния дренаж и след хипокси тренировка без проблем си обувам обувките.Терапията наистина действа,но човек трябва да е упорит и да се храни балансирано.
Искам да изкажа огромната си благодарност към целия екип на Рехабилитационен център \"Св.Наум\" за техния професионализъм,оптимизъм и изключително добро отношение!

Росица Димова
Възраст: 32 г.
Изпратен на 10.05.2012 в 23:45 ч.
Здравейте!
Бих искала да споделя възторга си от възможността да отслабвам здравословно и много приятно, което с две думи означава: HYPOXI в рехабилитационен център "Св. Наум" :))) Сърдечни благодарности за позитивизма и отношението на професионалистите, които ме посрещнаха и ме обгрижват вече повече от месец! Атмосферата е отпускаща и все пак зареждаща, за да може всеки да положи минимални усилия и да постигне максимални резултати. А за резултатите - те не се измерват само с намалените сантиметри и килограми, които са наистина впечатляващи, но и с прилива на енергия и подобрената кондиция на цялото тяло.
Бих насърчила всеки да избере мотото, което от древни времена е познато на хората: "Здрав дух, здраво тяло" и да го следва по най-модерния, здравословен и приятен начин, които аз за себе си открих в HYPOXI !

д-р Цветанка Милева
Възраст: 56 г.
Изпратен на 05.05.2010 в 13:24 ч.
Препоръка за нещо приятно и здравословно:
Всички хора страдащи от венозно заболяване знаят,че лекарите настоятелно им препоръчват ластичната компресия(чорапи) в лечебния комплекс. С патентованата HYPOXI-терапия се предлага комбинацията от вакуум и компресия, която стимулира кръвната циркулация в подложените на въздействие зони. Промяната на налягането, редуване на отрицателно и положително налягане, ефективно ускорява кръвния ток, намалява отока, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж (отток). Всички видове спорт с натоварване в движение на крайниците-бягане, плуване, колоездене, танци и (лечебна физкултура) упражнения с повдигнато положение на краката, са изключително важни при нашия застоял начин на живот. Ето защо вакуумкомпресията в легнало положение е толкова ефикасна при всички видове на венозна недостатъчност.
Венотонизиращ ефект има дори върху най-малките разширени капиляри - тип метличковидни, които стават по бледи и по-малко видими - от собствен опит след 3 месечен курс с HYPOXI-терапия, която горещо препоръчвам на всички свои пациенти, както и на тези които четат тези редове. Няма да коментирам вниманието, компетентността на персонала, невероятната чистота и уют в кабинетите. Убедете се сами!

С уважение: д-р Цветанка Милева – съдови болести

Йордан Здравков
Възраст: 33 г.
Изпратен на 07.07.2009 в 10:17 ч.
Здравейте!
Желая да споделя нещо.
Преди година и половина претърпях катастрофа с мотор и съм с множество наранявания, операции и последствия от тях. Да не изброявам всичките искам да обърна внимание на нещо специално, което се случи и продължава да се случва.
Около 6 месеца изкарах на легло.
Дясно коляно претърпя артроскопия наскоро, не го сгъвах въобще, а левия крак (подбедрица, глезен и ахилес) е с пластична операция и трябваше постоянно да е с ластичен бинт... придвижвах се бавно, трудно, уморително, куцайки и на пръсти с левия крак.
Но...
Преди около 20 дни започнах рехабилитация тук и нещата са коренно различни. Изключително съм доволен от отношението на персонала, компетентността на рехабилитаторката ми и на HYPOXI терапията.
Откакто употребявам HYPOXI терапията и най-вече колелото (Trainer L250), кръвта ми се раздвижи в краката, обездвижения глезен се размърда, коляното започна да се сгъва и може да се похваля, че походката ми вече е почти нормална, махнах бинта, движението ми всеки ден се улеснява все повече.
В близко бъдеще мисля да потичвам и на стадиона ;-), защото вече съм убеден, че пак ще играя футбол, нещо, което беше немислимо...
Благодаря Ви!!!

Вера Профирова
Възраст: 33 г.
Изпратен на 03.07.2009 в 20:01 ч.
Здравейте.
Казвам се Вера и съм на 33 години.
Обърнах се към рехабилитационния център за помощ по препоръка на моя колежка, за да се подложа на HYPOXI терапията. След раждането на второто ми дете преди две години, въпреки непрекъснатото ми усилие и безпощадни диети не можах да възстановя фигурата си. В центъра за един месец и половина, без особено усилие от моя страна, не само започнах да възстановявам физическото си състояние, но и психическото. Обиколките ми намаляваха, а самочувствието и увереността, че няма невъзможни неща растеше.
За времето прекарана с невероятния екип научих, че не е задължително да гладуваш, а напротив трябва да се храниш редовно и здравословно, като водата е един от най–важните фактори, за ефективни резултати, около 2 л. на ден.
На всички, които имат желание да съчетаят добра визия със здравословно и ефикасно оформяне на тялото препоръчвам HYPOXI терапията, която съчетава минимално усилие с максимални резултати.

Ангел Тодоров
Възраст: 30 г.
Изпратен на 16.04.2009 в 00:28 ч.
Здравейте на всички!
Като за начало бих искал да благодаря на екипа на Рехабилитационен център "Свети Наум" за вниманието и професионалното отношение, с което се обърнаха към мен.
Обърнах се към центъра, за да използвам услугите на HYPOXI терапията. Първо ми привлякоха вниманието заради удобната локация, близо до местоживеенето ми, а и отзивите във форумите бяха доста добри.
Заради стрес и може би неправилно хранене бях качил доста килограми -10 кг.!!! Чувствах се зле и некомфортно. Прочетох в интернет за ефекта на HYPOXI терапята и местата в София, където може да ми бъде проведена. Не заради една причина се спрях на Рехабилитационен център "Свети Наум".
Като резултати и факти мога само да напиша че за по малко от 3 седмици свалих 11 килограма и 2 размера на дрехите, които нося. Просто съм възхитен от професионализма и качествата на екипа в центъра.
Вярно е, че тренировките ми бяха на често но нито един път не съм почувствал умора или желание да спра с терапията. Може би заради подкрепата, която получих от терапевтите и персонала в центъра, но преминах курса за по малко от месец и резултатите бяха на лице.
Още по хубавото е, че със ценните съвети и прграмата, която ми изготвиха, индивидуално за мен аз продължавам да свалям килограми дори и след като спрях с терапията.
Гарантирам на всички, че вниманието на екипа от рехабилитационния център и индивидуалния им подход ще доведе до резултати надвишаващи очакванията.
Не съм предполагал че след месец самочувствието, силите ми и тонуса ще се възвърнат с такава сила.
Препоръчвам на всички Рехабилитационен център "Свети Наум". заради професионалния екип и прекрасната обстановка.
Искрено пожелавам на всички резултатите и самочувствието което получих след програмата ми направена, изготвена и осъществена от приятелите ми от Рехабилитационен център "Свети Наум".
УСПЕХ!!!

Яна Василева
Възраст: 54 г.
Изпратен на 08.04.2009 в 09:57 ч.
Посещавам Рехабилирационен център "Свети Наум" от 4 години. Започнах с възстановяване след тежка спортна травма (счупен крак с операция и много импланти).
Независимо, че бях направила много след операцията и обездвижването на крака, имах проблем с ходенето - куцах, имах неправилна походка, щадейки крака натоварвах други части на тялото.
А исках не само да ходя, но и отново да карам ски, да кръстосвам планините с велосипед, да си бъда аз и да правя всичко (свързано със спорта), което безкрайно обичам. Защото това ме избавя от стреса, дава ми сили и мотивация за работа.
В център "Свети Наум" ми помогнаха да направя всичко това - професионално и с изключително внимание.
Сега, вече втора година карам ски - както някога. Пролет, лято и есен изминавам всяка събота и неделя по 25-30 км. с велодипед в планините, по доста екстремни маршрути. И съм щастлива.
Спомням си, когато след травмата се качих отново на ски по сериозна писта, след първото пускане спрях за миг и звъннах на Вера Наумова, моята кинезитерапевтка. Като разбра откъде и защо се обаждам усетих трепет в гласа й, а бях сигурна, че има и сълзи в очите й. Естествено, сълзи от радост. Тя беше не по-малко щастлива от мен.
Защото работи със сърце и много любов.
Сега продължавам да ходя за масаж - гръб, всяка сряда. Чувствам се прекрасно. Чакам си сряда, 19 часа, защото когато отида в "Свети Наум", освен чудесния масаж, който получавам, аз срещам приятели, в лицето на персонала. Вера, Надето, Павли, Слава - едни изключително позитивни, приветливи и усмихнати жени.
Благодаря Ви, момичета!
Бъдете все така жизнени и ни дарявайте с вашата професионална компетентност и любов!

Нонка Данчева
Възраст: 40 г.
Изпратен на 22.03.2009 в 11:57 ч.
Най – новата хипокси зона в София, предлагаща и хипокси терапия посетих още преди официалното й откриване. Посрещна ме екип от дами – приветливи, отзивчиви, подготвени специалисти, т.е. готини.
За терапията бях чела в нета, но момичетата от центъра ми разясняниха доста подробности, включително и нейните предимства пред другите подобни терапии. Със сигурност установих, че терапията няма недостатъци. И се включих.
Стъпките ми до, в и след терапията влючваха:
- предварителна нагласа за провеждане на терапията, включваща позитивно мислене, включително и по отношение на крайния резултат, предхождащи терапията няколко антицелулитни масажа, посещение на фитнес;
- посещение на центъра, включващо консултация с хипоскитерапевт;
- разговор, разяснения, снемане мерки, определяне ползването на подходящите уреди, изготвяне на индивидуална програма за хранене, даване на необходимата информация за хранителните продукти и тяхното съдържание /т.е. научаваш се да четеш точно какво и колко ядеш/;
- процедури – СУПЕР дейност. Аз ползвах L 250 и HDC. При първата чрез минимални натоварвания, а при втората при абсолютен релакс аз получих резултати, които за мен бяха желани и в голяма степен очаквани. Напр. имам загуба на мазнини на корем, ханш и бедра, а кожата – ох, видимо подобряване, изглаждане, мекота, целулита намаля, а метаболизма ми отговаря вече на момиче – 28 г. /а аз съм на 40/.
Мога да кажа, че терапията определено покри очакванията ми. Помогна ми да се организирам още по – добре /спазвайки правилно и здравословно хранене в зависимост от часовете на тренировката наред с всичките други дейности, които извършвам/. Помогна и на семейството ми – и те се включиха в правилното хранене, а също и в посещенията на фитнес залата. Ефекта от терапията не е супербърз. Постига се постепенно. Хубавото обаче е, че като продължаваш да спазваш режима /хранене и спорт/ и ефекта продължава. Вече два месеца след терапията се чувствам добре, килограмите и мерките ми са дори по-малки от тези, с които приключих терапията. Препоръчвам за поддържане на кожата след терапията ползването на козметични продукти /Вера ще Ви напише/, а по възможност и масажи /Павлина ги умее/.
А, щях да забравя – ПИЙТЕ ВОДА!!!
Терапията дава здраве, а то винаги ти връща парите.

Татяна Колева
Възраст: 52 г.
Изпратен на 15.03.2009 в 11:20 ч.
На всеки се е случвало да се подложи на диета с цел да отслабне на определено място. След седмица – катастрофа. Лишили сте се от най-големия си сексапил, а излишните сантиметри в проблемната зона си остават. За това е измислена HYPOXI-терапията. За тези, които биха се сдобили с желаната фигура не след сваляне на десетки килограми, а след премахване на излишни сантиметри.
Нежен Photoshope, който променя не изображението, а модела. Както на гледане, така и на пипане.
Адмирации за екипа. Грижовен и съпричастен, чиито усилия и амбиция за постигане на добри резултати, е по-силна и от тази на клиента.

Берна
Възраст: 39 г.
Изпратен на 23.09.2007 в 19:18 ч.
Казвам се Берна, на 39 години съм и съм от Турция. Съпругът ми е бизнесмен и от 2003 год. дойдохме в България цялото семейство. От тогава до сега, вече 4 години, редовно посещавам Рехабилитационен център "Свети Наум". Първоначално започнах с рехабилитационни процедури, свързани с болки в гръбначния стълб. След като те отзвучаха, продължих да поддържам тази терапия веднъж в седмицата. Като всяка жена и аз имам нужда от различни релаксиращи и поддържащи процедури, които открих в този център. Възстановителните процедури, които съпругът ми прави редовно в Рехабилитационен център "Свети Наум", го зареждат със сили, за да издържи напрегнатото ежедневие свързано с работата му. От сърце бих препоръчала на всички дами от всякакви възрасти, които уважават себе си, да си дадат заслужена почивка и удоволствие в Рехабилитационен център "Свети Наум".

Галя Гьошева
Възраст: 45 г.
Изпратен на 07.08.2007 в 13:36 ч.
Посещавам центъра от..../не си спомням точните години/. Много неща се промениха. Промени се мястото, част от хората, развива се персонала, техниките и процедурите, които винаги са прецизно проверени преди да бъдат одобрени за работа. Това, което никога не се промени, е отношението към клиентите, винаги топло и сърдечно, което те кара да се чувстваш много специален и желан. Това ме връща в центъра отново и отново.

Николай Трайков
Възраст: 25 г.
Изпратен на 11.07.2007 в 09:24 ч.
Преживях тежка автомобилна катастрофа. След операция на крака ми се наложи дълго и продължително възстановяване. Избрах услугите на Рехабилитационен център "Свети Наум", след като мои близки ми го препоръчаха. Там ми бе назначена съответната лечебна програма. Вследствие на положените грижи от страна на рехабилитаторите, моето възстановяване стана по-бързо от предвиденото. Обслужването в Рехабилитационен център "Свети Наум" е на високо професионално ниво и положителните резултати от провежданите процедури е гарантиран.

Юлия
Възраст: 45 г.
Изпратен на 20.06.2007 в 10:24 ч.
От лятото на 2006 г. посещавам Рехабилитационен център "Свети Наум" по съвет на моя приятелка. Още при първата ми среща с професионалистите, работещи там, аз разбрах, че за всяка болка има лек. След 10 масажа на гръб, направени за пет седмици, бе постигнат ефекта "спри болката". Сега съм фен на всички процедури предлагани в центъра, посещавам го винаги, когато имам нужда от емоционално зареждане или здравен проблем. Доволна съм, че послушах приятелката си!