Зареждане...

Header

Промоции


В края на всеки месец очаквайте промоциите ни за следващия месец!

Не пропускайте да видите и нашата "Оферта на деня".

Работим
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 25.11.2020

 

Приятели, ние имаме нужда от работа, ако имате нужда от нашите услуги ни позвънете на 0887515444!

При нас гарантираме хигиенизирани и безопасни условия!

Хипокси тренировките при нас са индивидуални и защитени, сега и със специални Covid цени!

До края на локдауна нашите цени - Хипокси тренировка 12 бр. 390 лв. Хипокси комбинация 12 бр. 590 лв.

Не се затваряйте, елате, ние работим с намален капацитет, но с увеличен ентусиазъм и отговорност!

Обадете ни се на тел.0887515444!

Онлайн графикът ни временно няма да е отворен, приемаме записване на час на телефон 0887515444!


HYPOXI 2020
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 12.10.2020

 

Специално предложение към жени в менопауза, предлагаме 40 минутно движение в капсулата на Хипокси – цена 45 лв.

 


Есен 2020
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 03.10.2020

Здравейте, приятели!

Есента 2020 настъпи и ние отново сме готови да Ви помогнем в борбата с болката и дискомфорта в мускулите и ставите. В укрепване на имунната Ви система и борбата с вирусите и настинките. В усилията Ви за стройна и елегантна фигура. Освен познатите Ви терапии, процедури и масажи – IR кабина, Body Wrapping, Anti-age detox styler, Hypoxi, CO2 безиглена карбокси терапия за лице и тяло, кавитация или радиочестотен лифтинг на лице и тяло, меден масаж, аромамасаж, кинезитерапевтични и физиотерапевтични програми, през есен 2020 ние добавяме нови и ефективни процедури към тях!

Инверсионна лежанка (Екстензионен стол)

 

Използвайки гравитацията, инверсната лежанка освобождава натиска и напрежението в гръбначния стълб. Поставяйки главата по-ниско от нивото на краката, лежанката декомпресира гръбнака, което спомага за освобождаване на напрежението и облекчаване на болката в прешлените.

Употребата на лежанката от само няколко минути на ден помагат за справяне със стреса, подсилване на мускулите, облекчаване на болката и напрежението в гърба и кръста, причинени от дискова херния, дископатия и стеноза, както и увеличаване на гъвкавостта на тялото.

При наличие на някое от следните заболявания: хипертония, глаукома, сърдечни заболявания, високо кръвно налягане - е необходимо да се консултирате с Вашия личен лекар преди да използвате инверсионната лежанка.

Разтягането на гръбнака се извършва чрез гръбначното дърпане в следствие от висенето надолу, при което тежестта на тялото спомага за освобождаване на напрежението в гръбначните дискове. 

Според проучвания на Natural Arthritis Relief инверсията подпомага и обновяването и пречистването на лимфната система.

Разположението на лимфите е изцяло отдолу нагоре и чрез инверсно обръщане се дава възможност за изчистване от млечна киселина и други отпадъци, които причиняват болка, умора и изтощение.

Гравитацията влияе върху всички органи и системи в човешкото тяло. Затова и кръвоносната система се повлиява благоприятно от процесът инверсия. Обратната гравитация обновява кръвообращението и достъпът на кръв до всички органи. Висенето надолу обновява притока на кислород и намалява натоварването върху органите. 

В ежедневието си човек се смалява с до 1.90 см на ден от събуждането си до заспиването. Причината за това е т.нар. спинална (гръбначна) компресия вследствие от влиянието на гравитацията. Инверсионната лежанка предпазва и предовратява този процес, разтягайки гръбначния стълб.

Процедурата е кратка с постепенно увеличаване на времетраенето, Вашият терапевт ще определи наклона на лежанката и времетраенето, което е подходящо според Вашия здравословен проблем.

 

 

Вибрационен пистолет

(Застреляй болката и целулита)

С този пистолет се постига дълбока ударна вибрация на мускулната тъкан, с което се постига засилване на кръвообращението в зоната, дрениране на лимфата, облекчаване на болката.

Вашият терапевт ще прецени кога и с каква сила и времетраене ще използва вибрационната терапия за болката или целулита Ви.


Томбола
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 02.07.2020

Ето и късметлийките в нашата томбола за ЧРД: Божана печели 12 бр. Хипокси комбинация, Цветеслава и Ваня печелят по 3 бр. Хипокси комбинация.

Честито момичета, ще ви се обадим, за да се уговорим кога ще стартирате!

Благодарим на всички вас, очаквайте още подаръци през настоящото лудо лято!


За нашия рожден ден
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 04.06.2020

Наближава нашият 17-ти рожден ден и както се досещате ще раздаваме подаръци! В томболата на 29-ти юни ще се включи всеки закупил карта за Хипокси през настоящия месец! Голямата награда е пълен пакет Хипокси тренировки и две утешителни награди - ще добавим по 3 тренировки към съответната ваша Хипокси програма!

Благодарим на нашите клиенти, които ни се довериха след паниката от пандемия! Всички те автоматично са включени в нашата томбола за ЧРД!

Благодарим на Цветеслава, на Иванка, на Маруся, на Мая, на Ваня, на Мария, на Боряна, на Ралица, на Силви! Благодарим за доверието и помощта в тези трудни дни! Бъдете здрави!

 


MultiSport и Sodexo
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 11.03.2020

Здравейте приятели, ние с удоволствие се грижим за вас!

Нашето предложение за картодържателите на Мултиспорт и Содексо е 15%  по-ниска цена на масажи, физиотерапия и кинезитерапия в Рехабилитационен център „Свети Наум” и от 20% до 30% по-ниска цена на Хипокси процедурите.

В това предложение не влизат процедури в месечна промоция!

Работим с предварително записани часове!

 


Кавитация и радиочестотен лифтинг на лице и тяло
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 28.02.2020

Приятно ни е да Ви изненадаме с новия ни апарат за отслабване и оформяне на силуета. Само до края на юни процедурите кавитация и радиочестотен лифтинг са на половин цена.

Процедурите се прилагат веднъж седмично и се работи на зони.


През януари е най-подходящият период да стартирате с Хипокси!
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 08.01.2020

 

     Няма нищо лошо когато по празниците сме „трупнали” няколко килограма в повече! Важно е колко бързо след това ще направим усилието да се разделим с тях! Ние знаем, че с Хипокси тренировки тялото много добре възстановява своя метаболизъм, кожата става здрава и еластична, а клиентите ни се чувстват удовлетворени от това!

През януари е най-подходящият период да стартирате с Хипокси!

Запазете си час за демо тренировка, опитайте, за да  усетите разликата!

 


Gracia HydroDerm face
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 06.01.2020

Гимнастика на мимическата мускулатура с лифтинг ефект

     Нежна апаратна електростимулация на лицевата мускулатура, с позлатени накрайници и контактен гел на билкова основа и хиалуронова киселина.Ефектът е видим след първата процедура - дълбока хидратация, заглажда бръчките, възстановява контура на лицето и стяга кожата. Препоръчително е в рамките на три седмици да направите три процедури, след което е достатъчно по една поддържаща процедура месечно.

    Можете да закупите апарта и за домашна грижа, ние ще ви обучим за ефективна употреба.

           Цена: GHDF - 15 лв. на процедура

           Масаж на лице + GHDF - 35 лв. на процедура

           Масаж на лице + GHDF+ 15’ Anti age detox styler - 60 лв. на процедура


Безплатни профилактични прегледи
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 02.01.2020

 

Очаквайте през новата 2020 година, ежемесечни, безплатни профилактични прегледи за гръбначно изкривяване при деца и възрастни! Какво можете да очаквате от тези прегледи – нашите колеги ще направят функционална диагностика на гръбначния стълб и при установен проблем ще Ви насочат към неговото решение.

Следете нашия сайт и фейсбук страницата, в началото на всеки месец ще обявяваме ден на безплатни профилактични прегледи.

През м. януари обявяваме ден за профилактични прегледи за гръбначно изкривяване при деца на възраст от 8 год. до 16 год. на 23-ти четвъртък от 10 ч до 18 ч, с предварително записани часове на тел. 029717082 или 0887515444.


НОВО Хранителни препоръки и консултация за храненето
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 29.11.2019

     Изготвяне на индивидуални хранителни препоръки в зависимост от целта,съобразени с балансирано и здравословно хранене, съобразени и с Хипокси тренировките. 

     Хранителни препоръки изготвени от магистър „Фитнес, спорт и здраве” – Елена Петровна Якимчук. Изцяло съобразени с индивидуалните потребности и желания на клиента.

- Онлайн консултации.

- Изготвяне на хранителни планове за срок от 14 и 30 дни.

- 14 дневна хранителна препоръка - 30лв.

- 30 дневна хранителна препоръка - 50лв.

- Срок за изготвяне на хранителен план 3 -7 дни.

- Планът подлежи на една безплатна корекция след получаването му.

Забележка: Препоръките са безплатни за клиентите на Хипокси!

 


Безиглена СО2 терапия за лице и тяло
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 31.05.2019

 

Професионална СО2 – карбокси терапия – оригинален продукт от КОРЕЯ, сертифициран и нотифициран в Европейския козметичен портал!

 

Уникална терапия за лице: Ускорява метаболизмана кожата, естественото производство на кислород я хидратира в дълбочина. Ефективна при травми, отоци и акне

- експресен лифтинг ефект – Стимулира производството на колаген и еластин, повишава плътността и еластичността, особено ефективна при „двойна брадичка”

- изглаждане на бръчки – Подпомага синтеза на протеини и ускорява метаболитните процеси

- моделиране овала на лицето

- възстановяване на кожата след излагане на слънце

- повишаване на тонуса и еластичността

- облекчаване на обостряния на акне и свиване на порите

- борба с пигментните петна и избелване на кожата – Стимулира циркулацията на кръвта, отвежда отпадните продукти, в резултат блестяща и хидратирана кожа

- лечение на купероза

- нездрав и сивкав тен

 

И за тяло: Ускорява метаболизмана кожата, естественото производство на кислород я хидратира в дълбочина. Ефективна при стрии, целулит, травми, отоци

- стрии – Стимулира метаболизма в кожа и подкожие, изчиства и дренира. Стимулира производството на колаген и еластин

- целулит – Стимулира циркулацията на кръвта, отвежда отпадните продукти, насища клетките с О2 - особено ефективна в областта на корем и паласки, ръце и вътрешната част на бедро и коляно.

- терапия при травми и отоци, след липосукция и други инвазивни терапии - Премахва на отпадните продукти от метаболитните процеси и натрупаните токсини в кожа и подкожие. Стяга, изглажда, хидратира и тонизира кожата.

Подходяща за всяка възраст и всеки тип кожа • Ефективно решава широк спектър от естетически проблеми

Без противопоказания-възможни особености при провеждане на процедурата:

По време на процедурата може да се получи леко зачервяване на кожата и усещане за парене и пощипване, но тези явления бързо преминават без последствия.Това е поради факта, че повишеното кръвообращение увеличава температурата на кожата.

Принцип на действие:

Когато СО2 от гела се абсорбира от клетките на кожата, червените кръвни телца от хемоглобина освобождават кислород. Насищайки кожата с О2 се стимулира кръвообращението, метаболитните процеси, протеиновия синтез и детоксикацията. В резултат намалява или премахва стриите и целулита, подобрява баланса и еластичността на кожата.

Важно: Избягвайте излагане на директна слънчева светлина непосредствено след терапията. Използвайте слънцезащитен крем.

Цена:

Лице 50 лв.

Корем и паласки: 50 лв.

Ръце: 50 лв.

Крака: 75 лв.


Масаж при Веселин
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 25.03.2019

 

  Ломи-ломи може да се прави на цялото тяло или само на гърба, който се смята за център на енергийните полета в тялото.

Цялата процедура отнема около 60-80 минути за цялото тяло с цена 50 лв.и около 30-40 минути - само за гръб с цена 30 лв.

Препоръчва се при мускулни проблеми и при всякакви нервни разстройства.

Масажът подобрява кръвообращението, отстранява токсините и понижава кръвното налягане.


С внимание към жените 60+
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 09.01.2019

   

       Ние от  HYPOXI обръщаме внимание на жени на възраст 60+

     Тази категория жени са в трудоспособна възраст, но при 90% от тях вече има установени костно-ставни проблеми, хормонален дисбаланс, нарушена обмяна и др.

     Чрез апарат L250 от Hypoxi ние даваме възможност на жените да провеждат тренировки за подпомагане на общата обмяна и освобождаване на упоритите мастни депа, за стимулиране на кръвообращението в зоните, с изразен дрениращ ефект на лимфната и венозната системи.

     Тренировката се провежда при ергономична позиция на тялото и облекчено изходно положение за долни крайници.

     Специално за тях Hypoxi тренировки на апарат L250 -12 бр.  за един месец  на цена 460 лв.

     Забележка: Вижте резултати!


Вашият най-важен ден
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 09.01.2019

   

 

 

      Почувствайте се и изглеждайте приказно в бялата си булчинска рокля!

      ХИПОКСИ с радост представя специалната си промоция за булки:

  • бърза програма за 5 дни на специална цена от 700 лв.
  • комбинирана месечна терапия на специална цена от 600 лв.
  • предложението ни за младоженци е месечна терапия на цена от 1000 лв. за двама

 


„Аз кърмя и съм във форма!”
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 09.01.2019

     

 

       Хипокси програма за отслабване специално за жени, които кърмят!

       За първи път Хипокси разработи програма за отслабване подходяща за жени, които кърмят! Тя е резултат от усилията на всички терапевти, които имат дългогодишен опит с метода Хипокси и е съобразена със специфичните нужди, които имат жените в този период от живота им.

Хипокси България с гордост представя програмата „Аз кърмя и съм във форма!” – едномесечен курс от 12 посещения на цена  460 лв.

     Забележка:  Вижте резултати!


Влезте във форма бързо и лесно
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 09.01.2019

 

Отслабнете бързо, здравословно и трайно със специалните програми на ХИПОКСИ:

Бърза програма – две седмици -12 тренировки + 4 поддържащи тренировки. Цена – 880 лв.

Забележка: Две седмици ежедневни тренировки без неделя,поддържащите - по две тренировки седмично, с цел затвърждаване на резултатите.

Експресна програма – пет дни -10 тренировки + 4 поддържащи тренировки. Цена – 800 лв.

Забележка: Пет дни двуразови тренировки с 6-7 часова почивка между тях, поддържащите - по две тренировки седмично, с цел затвърждаване на резултатите.

 

 

 

 


HYPOXI TEEN
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 08.01.2019

     HYPOXI TEEN програмa  

     Изпратете ни вашите деца на възраст от 14 до 19 години, за да ги научим да спортуват и да се хранят здравословно. 

12 тренировки месечно (три пъти седмично) – 460 лв. вместо 720 лв. 

 

 


Индивидуални програми "Дизайн на вашето тяло "
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 20.06.2018

     Комбинирана тренировка за цялото тяло! Съчетание между вакуумен масаж и аеробна тренировка или пасивна гимнастика! Изработена индивидуално за Вас! След дългогодишната ни практика с различни типове целулит, затлътяване и др., ние можем да Ви предложим най- подходящата програма, за да постигнете желаните цели!

Какво да очаквате:

     -Максимално активиране на обменните процеси.

     -Намаляване на теглото с 3-4 кг.

     -Оформяне на тялото в желаните зони.

     -Намаляване степента на целулит.

     -Стимулиране на кардио системата.

     -Подобряване на костноставния апарат.

     -Повишаване на психоемоционалния тонус.

Какво се очаква от вас:

     Да ни посещавате три пъти седмично. Да спазвате хранителния режим, който ще Ви препоръчаме. Да сте мотивирани за успешни резултати.

Какво ще получите от нас:

     20 бр. специално подходящи за Вас тренировки, 10 бр. професионален масаж на проблемните зони, хранителен режим за периода на процедурите и след това, телесен импеданс преди и в края на програмата, съвети за двигателен режим след програмата.

Забележка: Пакетната цена е с 20% отстъпка от реалната цена.


Lipolytic Body Therapy
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 28.03.2018

 

Антицелулитна терапия за разграждане на мазнините и стягане

     Липолитичната терапия за тяло е ефективна алтернатива на инвазивните естетични процедури. Комбинацията от медицински-селектирани активни съставки, при оптимална концентрация и нестандартни формули са в основата за стегната, гладка и хидратирана кожа, без признаци на целулит. Lipout  е активна съставка, която стимулира мастните клетки да преминат в активна форма на термогенеза. До три дни след процедурата се забелязва значителна загуба на сантиметри, кожата става стегната и еластична.

Процедурата се прилага веднъж на 7 дни, ако използваме дерма ролер веднъж на 14 дни.

Времетраене до 75 мин. цена 65 лв.


Профилактика на обострящата се болка през есента!
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 01.11.2017

     Всеки, който има костноставен проблем знае, че есента и пролетта е времето за профилактика. За есенните месеци ви предлагаме специални промоционални цени за профилактичните ни програми при дископатия, цервикоартроза, плексит, периартрит, коксартроза или болки в гърба. Програмите са съобразени с конкретния здравословен проблем и включват физикална терапия, гимнастика, масаж и мануална терапия.

     Забележка: Цена на единична процедура 35 лв., необходимо е да бъдат направени над 5 бр. ежедневно или през ден.

 


Опитайте
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 20.04.2017

     Възползвайте се да научите нещо ново и здравословно! Очакваме Ви!

     Предложението ни важи след предварително записване.

     

 

 


Алтернатива на липосукцията
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 25.08.2015

     При контролирано изследване проведено в областната болница в Залцбург, е бил използван магнитен резонанс, за да се измери и визуализира намаляването на мазнини с помощта на Хипокси тренировките.

     Тестовете се провеждат в продължение на две седмици, през който период са проведени осем Хипокси тренировки на колелото L250. Магнитен резонанс е направен преди началото на тренировките и след приключването им, за да се направи надеждно измерване на намаляването на мазнините.

     От изображенията получени с магнитен резонанс се вижда ясно намаляването на слоя мазнини около талията, ханша и бедрата на след приключването на Хипокси тренировките с L250.

     Чрез магнитния резонанс става ясно и че намалените обиколки се дължат именно на загуба на мазнини, а не на течности или мускулна тъкан. Постигнатите резултати: 2 см по-малка обиколка на талията, 4 см по-малка обиколка на корема, 9 см по-малка обиколка на ханша и 6 см по-малка обиколка на двете бедра.


Печеливш във фейсбук играта
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 29.06.2015

Честито на нашата почитателка Антонина Попова! Вижте повече тук

 


Онлайн HYPOXI консултация
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 01.11.2012

Онлайн консултацията се разглежда от специалисти в Рехабилитационен център "Свети Наум". 
Тя не замества задължителната консултация на живо, която всеки наш клиент преминава. 
Онлайн консултация, както и консултация в офиса на Рехабилитационен център "Свети Наум", не ви обвързва по никакъв начин с другите предлагани услуги. 

Това е инструмент, създаден за ваше удобство и с цел, да се запознаете по-добре с HYPOXI-метода и как той би повлиял на Вас.

 


Споделете
Автор: Павлина Гоцева
Публикувана на: 01.11.2012

Разкажете ни вашата ХИПОКСИ история в сайта ни и я продължете с още една безплатна процедура!