Зареждане...

Header

DERMIONOLOGIE


 
Уважаеми клиенти имаме удоволствието да ви представим терапия DERMIONOLOGIE, световната новост в медицината за красота.
Dermio Care е апарат на принципа на квантовата теория, разработен от немската компания Weyergans. Прилага се при наднормено тегло, за подобряване на еластичността и тургора на кожата, за намаляване на отоци, за елиминиране на задържани шлаки и токсини в организма, при кожни алергии, невродермит, купероза и други.
Според разбиранията на квантовата физика, човек е "електро същество". По природа сме заредени с положителни йони. Ние трябва да дишаме, за да можем чрез кислород да си набавим необходимите негативно заредени йони. По този начин е възможен живота и обмяната на веществата. С напредване на годините белите дробове могат да доставят все по-малко от необходимия за нашето тяло кислород. Причината е в естествения процес на стареене и дегенерация на тялото. При разпределение на кислорода нашият организъм предпочита да зареди с енергия жизненоважните органи: сърце, далак, черен дроб и т.н. При това разпределение често за кожата не остава достатъчно от необходимото и количество кислород.
Само част от йоните в Dermionologie са получени от молекулата на кислорода от околния въздух. Тъй като те не са достатъчни, за да се постигнат толкова добри резултати останалата част от негативните йони са произведени от микропроцесор. Dermionologie използва въздуха от околната среда, пречиства го от вируси, от бактерии, от прах и го зарежда електрически. Обикновено във въздуха има около 500-1000 отрицателни йони на см3. Около водни източници те са около 4000 отрицателни йони на см3. Dermionologie произвежда 5 милиона отрицателни йони на см3.
Абсолютно ново и патентовано откритие, основано на научни открития в съвременната квантова физика.
За външно приложение на концентрирана форма от негативно заредени кислородни йони. Вграден филтър за бактерии, който спира прах, полени, бактерии, вируси, сажди и гъбички.
Една процедура трае само 30 минути. Извършва се в легнало положение. Предозиране е невъзможно. Няма никакви противопоказания. Няма възрастови ограничения. Резултатът се вижда и чувства често още след първата процедура.
За траен ефект е необходима серия от 10 процедури в рамките на един регенеративен цикъл на кожата от 28 дни. За поддържане на резултатите е достатъчно 1 – 2 терапии месечно, според типа кожа. Може да се комбинира с всички терапии, които предлагаме в нашия център.DERMIO-BODY - Стяга кожата. Намалява целулита. Има подмладяващ ефект. Подобрява външния вид на кожата. Елиминира токсините и шлаките в организма.
При целулит. При наднормено тегло. При уморена кожа без тонус. При увиснала или отпусната кожа. При загуба на еластичност на кожата. При уморени крака и проблеми с вените.DERMIO-FACIAL - Изглажда бръчките на кожата на лицето, шията и деколтето. Подобрява външния вид на кожата. Има подмладяващ ефект. Повдига брадичката. Стяга кожата.
При хиперкиселинност, свръхоксидация, суперацидоза.При загуба на еластичността на кожата. При уморена и отпусната кожа. При алергии на кожата. При невродермит. При купероза.